Nagelstyling

Niet iedereen heeft van nature sterke nagels. Natuurlijke nagels zijn soms zwak en kunnen splijten of breken, voordat ze een mooie lengte hebben bereikt. Wilt u ook mooie (kunst)nagels of wilt u van het nagelbijten af, dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend advies.

Wij bieden u de volgende behandelingen:

Nagelversteviging

Gel is een sterke substantie die versteviging biedt aan de nagels. Het bevat ingrediŽnten die ervoor zorgen dat het product geplastificeerd wordt, zodat de nagels minder snel breken en scheuren. Ze worden daardoor meer flexibel.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een Natural look, Frech manicure of Gekleurde/Glitter.

Nagelverlenging

Indien u korte nagels heeft, dan kunnen de nagels worden verlengd door middel van het aanbrengen van een tip. U kunt zelf aangeven hoe lang u uw nagels wilt hebben en in welke vorm.

Nail Art

U kunt uw gel nagels laten versieren door middel van stempeltjes, stickertjes, glitters e.d. Voor ieder wat wils en de mogelijkheden zijn eindeloos!

Het professioneel laten verwijderen van Gel

Mocht u geen gelnagels meer willen? Dan adviseren wij u om de gelnagels professioneel te laten verwijderen. Doe dit niet zelf, door ze er bijvoorbeeld af te trekken. Als u zelf de gelnagels verwijderd wordt hierbij de bovenkant van de nagelplaat namelijk beschadigd en is ook de kans groot dat de nagels zullen afbreken.


Nagelstyling Nagelstyling Nagelstyling
Nagelstyling bij Nagelstudio Assendelft
 

Terug

Copyright © 2012. Nagelstudioassendelft.nl | Zijspoor 1, 1567 LJ Assendelft | Tel. 06-36072082